BAÞARILI OLAN OKULLARINA SAHÝP ÇIKTILAR
Bir köy okulu olmasýna raðmen geçen yýl TEOG’da özel okullardan sonra Rize Ýl Birincisi olan Pazar Vali Erdal Ata Okulu’na böyle sahip çýktýlar.


08 Aralýk 2014 Pazartesi
Ýlçemiz Pazar'daki 7 köyden taþýmalý sistemle eðitim öðretim yapýlan Vali Erdal Ata Ýlkokul/Ortaokulu’nun elde ettiði baþarýlar gurur kaynaðý oluyor.

Okulun baþarýlý grafiði, buraya öðrenci veren velileri de memnun ederken, geçen yýl Rize Ýl Birinciliði elde edilmiþti.

Temel Öðretimden Orta Öðretime Geçiþ (TEOG) Sýnavý’nda Vali Erdal Ata Okulu, özel okullarýn ardýndan Rize Ýl Birinciliðini elde etmiþti.

Baþarýlý grafiðiyle örnek olan okulun aile birliði ve 7 köy muhtarý, okul idarecileriyle öðretmenlerinin onuruna bir yemek programý tertiplediler.

 


Pazar Vali Erdal Ata Ýlkokul/Ortaokulu Aile Birliði Baþkanlýðý ile Irmak Köyü Muhtarý Mustafa Çatan, Irmak Yeniköy Muhtarý Necat Türkücü, Ortaýrmak Köyü Muhtarý Mehmet Mert, Handaðý Köyü Muhtarý Rakým Babuç, Bucak Köyü Muhtarý Hasan Arýcý, Akbucak Köyü Muhtarý Nazým Kadir Kocaman ve Boðazlý Köyü Muhtarý Metin Görmüþ tarafýndan organize edilen programa Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Nimet Büyük de katýldý.


Programda, okulun müdür yardýmcýlýðýndan Hemþin Merkez Ýlkokulu müdürlüðüne atanan Safiye Kurt’a bir teþekkür plaketi verildi.


Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Nimet Büyük, okul aile birliði ve 7 köy muhtarýnýn eðitimdeki baþarýya karþý gösterdikleri duyarlýlýða teþekkür ederek, “Rize’de Eðitime Nitelik Kazandýrma (RENK) Projesi kapsamýnda güzel iþler oluyor. Ýlçemizin baþarýþlý okullarýndan Vali Erdal Ata Ýlokkul/Ortaokulu’nun deðerli aile birliði ve bu okulumuza öðrenci gönderen çevredeki 7 köyümüzün muhtarlarý tarafýndan tertiplenen bu organizasyon, hepimizi mutlu etti. Eðitime karþý gösterilen bu duyarlýlýðýn, baþarýdaki ana etmen olduðunu unutmamalýyýz” dedi.


Okul Müdürü Bülent Ergene de okul aile birliði ve muhtarlara duyarlýlýklarýndan ötürü teþekkür ederek, eðitim çýtasýný daha da yükseltip yeni baþarýlar elde etmek için çalýþacaklarýný söyledi.






Anahtar Kelimeler : Bülent Ergene , Safiye Kurt , Nimet Büyük
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 8539 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  20  ziyaretçi bulunmaktadır.