VALÝ YAZICI, PAZAR'DA YATIRIMLARI ÝNCELEDÝ
Rize Valisi Ersin Yazýcý, Pazar’da köy ziyaretlerinin ardýndan, yeni Hükümet Konaðý, okul inþaatlarý ve tarihi Kýzkule’de incelemelerde bulundu.


29 Haziran 2014 Pazar
Yeni Rize Valisi Ersin Yazýcý, Pazar’da incelemelerde bulundu.

Pazar Kaymakamý Selçuk Aslan, Ýl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacý, Köylere Hizmet Götürme Birliði Müdürü Ömer Hocaoðlu, Ýl Özel Ýdaresi Þantiye Þefi Mühendis H. Görkem Kantoðlu ile birlikte; Uðrak, Bucak, Akbucak ve Ortayol köylerinde incelemelerde bulundu.

Vali Yazýcý; acil olan yol çalýþmalarý, heyelan riski taþýyan alanlar ve içme suyu çalýþmasý yapýlacak alanlarý yerinde inceledi.

Kocaköprü Köyü mevkiindeki onarýmý tamamlanan 4 gözlü kemer taþköprüde de incelemelerde bulunan Vali Yazýcý daha sonra ilçe merkezinde vatandaþlarla ayaküstü sohbet etti.

Pazar Þehir Meydaný’ndaki yeni Hükümet Konaðý ve Kapalý Otopark inþaatýný gezen Vali Yazýcý’ya burada Kaymakam Selçuk Aslan; devam eden çalýþma ve inþaat, ihale süreciyle ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra Pazar Mahallesi’ndeki eski cezaevinin yýkýldýðý alanda yapýmýna baþlanan okul inþaatýnda incelemelerde bulunan Vali Yazýcý, buradan da yenileme çalýþmalarý tamamlanan tarihi Kýzkule’ye geçti.

Burada bir dinlenme ve sosyal tesis kurulmasý yönünde gündemde olan konular ile Kýzkule’ye geçiþte nasýl bir köprü kurulmasý gerektiði konusunda da fikir alýþveriþinde bulunuldu.

Son olarak, Rizeli hayýrsever iþ adamýnýn Baþbakan Erdoðan’a söz verdiði Pazar Hamidiye mevkiindeki Ýmam Hatip Okulu yapýlacak alanda da incelemelerde bulunan Vali Yazýcý, temaslarýný tamamlayarak Pazar’dan ayrýldý.


    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 1260 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  16  ziyaretçi bulunmaktadır.