PAZARSPOR HENTBOLDA 2 TRANSFER
Yeni sezon için Aðustos ayýndan itibaren hazýrlýklara baþlayacak olan Pazarspor Bayan Hentbol takýmý iki transfer yaptý.


27 Temmuz 2014 Pazar
Sezon hazýrlýklarý öncesi kadrosunu oluþturmaya baþlayan Pazarspor Hentbol Takýmý ilk transferini Büþra Karabýyýkoðlu ile gerçekleþtirdi. Geçen yýl Van Gençlikspor takýmýnýn formasýný giyen 1991 doðumlu oyuncu Pazarspor Bayan Hentbol takýmý ile bir yýllýk sözleþme imzaladý. Büþra bu yýl Pazarspor’u þampiyon yapmak için tüm güçleri ile çalýþacaklarýný dile getirdi.

Pazarspor salon sporlarýndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Üst, “Yeni sezon için transferlere hayýrlýsý ile baþladýk ilk transferimizi Büþra ile yaptýk ve kýsa sürede baþka anlaþmalarda gerecek. Hem görüþmekte olduðumuz hem de Prensipte anlaþtýðýmýz oyuncular var onlara da imzalarý attýrýp inþallah þampiyonluða aday bir kadro oluþturacaðýz” dedi.

 


Teknik Direktör Fatma Badoðlu, “Büþra ile ilk transferimizi gerçekleþtirdik görüþmeler devam ediyor kýsa sürede yeni transferlerimizde gelecek. Aðustos ayý itibarý ile de salona girip çalýþmalara baþlayacaðýz. Ýlk bölümü kondisyon aðýrlýklý çalýþmalarýn olacaðý sezon hazýrlýklarýmýzda ikinci bölümde teknik taktik çalýþmalara ve hazýrlýk müsabakalarýna yer vereceðiz” dedi.

Pazarspor Bayan Hentbol Takýmý transferde ikinci imzayý da eski sporcusu Kübra Terziye attýrdý.

Hentbol takýmýnýn kurulduðu ilk yýl kaleyi koruyan baþarýlý file bekçisi Kübra Terzi yeniden yuvaya dönerek anlaþma imzaladý. Kübra Terzi, “Bir yýl aradan sonra yeniden Pazarspor formasý giyeceðim için çok mutluyum. Ýnþallah bu yýl þampiyon olarak süper lige çýkacaðýz” dedi.


Pazarspor Kulübü 2. Baþkaný ve Genel Sekreter Doðan Ýnce,“Bayan hentbol takýmýmýzýn kadrosunu da oluþturmaya baþladýk. Büþra’nýn ardýndan Kübra’yý da kadromuza kattýk. Transferlerimiz aralýksýz devam edecek. Yine güçlü bir kadro kurarak zirveye oynamayý hedefliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler : Pazarspor , Pazarspor Hentbol Takýmý
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 9230 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  10  ziyaretçi bulunmaktadır.