PAZARLI GENCÝN NÝKAHI HASTANEDE BÝTTÝ
Düðün günü kaza geçirip hastanelik olan Pazarlý damat, her þeye raðmen düðün salonuna gitse de soluðu hastanede aldý.


08 Aðustos 2014 Cuma
CENGÝZ YILDIRIM - Ýlçemiz Pazar’daki düðününe yetiþmeye çalýþan damat Bayram Fener (37) liman mevkiinde düðüne bir saat kala gelin aracýyla kaza yaptý. Gelin adayý Aynur Karabay (27) kazayý yara almadan atlatýrken, damat adayý Bayram Fener ise sýkýþtýðý araçtan çýkarýlarak Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldýrýldý. Doktorlarýn müþahede altýnda kalmasýný istediði Bayram Fener hastaneden kaçarak düðün salonuna gitti.

PAZAR Öðretmen Evi'ndeki düðüne yetiþen Bayram Fener, iki saat süreyle eðlendi. Taký törenin ardýndan tuvalete giden damat adayý, idrarýndan kan geldiðini gördü. Düðünü yarýda kesen damat adayý, yakýnlarý tarafýndan Rize Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi’ne kaldýrýldý. Ýç organlarýnda ezilme ve böreklerinde hasar meydana geldiði öðrenilen Fener, ameliyat edildi. Tedavisi süren Bayram Fener, “Her þeye raðmen düðünümü yaptým” dedi.

 


Düðününe giderken kaza yapan damat adayý Bayram Fener, kaldýrýldýðý hastaneden, düðüne gitmek için kaçýnca, düðün sýrasýnda fenalaþtý ve yeniden hastaneye kaldýrýldý.

Ýlçemiz Pazar'da bir süreden beri niþanlý olduðu Aynur Karabay (27) ile evlenmek için yola çýkan damat adayý Bayram Fener’in (37) içinde bulduðu araç Rize’nin liman kavþaðý mevkiinde kaza yaptý. Düðüne bir saat kala meydana gelen kazada, damat adayý aracýn içine sýkýþtý. Daha sonra araçtan çýkarýlan Damat Fener, Kaçkar Devlet Hastanesine kaldýrýlarak tedavi altýna alýndý. Burada yapýlan ilk muayenesinde damadýn iç organlarýnda ezilme tespit edildi. Doktorlar Bayram Fener’e, müþahede altýnda kalmasý gerektiðini belirterek hastaden ayrýlmasýný izin vermedi.

Doktorlarýn müþahede altýnda kalmasýný istediði Bayram Fener, hastaneden kaçarak düðün salonun yolunu tuttu. Pazar Öðretmenevi’ndeki düðüne yetiþen Bayram Fener, yaklaþýk 2 saat süreyle eþiyle dans edip oyun oynadý. Taký töreni sonunda fenalaþan damadýn idrarýndan kan geldiði tespit edildi. Bayram Fener, yakýnlarý tarafýndan Rize Eðitim ve Araþtýrma Hastanesine kaldýrýldý.

Burada yapýlan kontrollerde, talihsiz gencin iç organlarýnda ezilme ve iki böbreðinde büyük hasar meydana geldiði ortaya çýktý. Bunun üzerine ameliyata alýnan Fener’in hasar gören böbreklerine operasyon yapýldý. Tedavisine hastanede devam edilen Bayram Fener, “Ben bugünü iple çekiyordum En mutlu günümde bunlar baþýma geldi. Her þeye raðmen düðünü yapmaya kafama koymuþtum. Bunun için doktorlarý dinlemeyerek düðün salonuna koþtum. Ama fiziksel olarak bir yara görünmese de, iç organlarýmda bayaðý hasar oluþmuþ. Ýdrarýmdan kan gelince korktum. Doktorlar ‘Yaptýðýn ihmalin faturasýný daha aðýr ödeyebilirdin’ dediler. Þimdi bir an önce iyileþip eþimin yanýna gitmek istiyorum” dedi.

ÝLGÝLÝ HABER: Pazar'da gelin arabasý kaza yaptý


Anahtar Kelimeler : Trafik Kazasý
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 6481 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  8  ziyaretçi bulunmaktadır.