PAZARLI PAÞA PAZAR'I ZÝYARET ETTÝ
YAÞ Aðustos ayý olaðan toplantýsýnda Tuðgeneralliðe yükseltilen Ýmdat Bahri Biber, memleketi Pazar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.


13 Kasým 2014 Perþembe
Eskiþehir Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlýðýnda görev yapan, Hava Kontrol Grup Komutaný Tuðgeneral Ýmdat Bahri Biber teftiþ için gelmiþ olduðu Pazar Hava Radar komutanlýðýndaki denetimlerinden sonra Kaymakam Selçuk Aslan’ý ve Belediye Baþkaný Dr. Ahmet Basa'yý ziyaret etti.

Kaymakamlýðý ziyaretine Erzurum Hava Radar Mevzi Komutaný Hava Kont. Alb. Atakan Koçak ve Pazar Hava Radar Komutaný Üst. Mustafa Çelik eþlik ettiler. Kaymakam Aslan Aðustos ayýndaki YAÞ toplantýsýnda Tuðgeneralliðe terfi eden Ýmdat Bahri Biber’e yeni görevinin hayýrlý olmasýný, baþarý ve muvaffakiyet dileklerini iletirken, terfisinin þahsýnda ve Pazar’da sevinç ve mutluluða vesile olduðunu belirterek, ziyaretinden duymuþ olduðu memnuniyeti dile getirdi.


Beraberinde Hv. Mu. Üstðm. Mustafa Çelik ile birlikte Pazar Belediye Baþkaný Ahmet Basa’yý da makamýnda ziyaret eden Biber, “Memleketim Pazar’da faaliyet gösteren Radar Komutanlýðýný denetim ve ziyaret için gelmiþ bulunuyorum. Bu kapsamda Belediye Baþkanýmýz Sayýn Dr. Ahmet Basa’yý ziyaret etme imkâný buldum. Kendisine Ýlçemiz Pazar’a yapmýþ olduðu ve halen yeniden seçilerek yapmakta olduðu hizmetler için teþekkür ediyorum” dedi.

Baþkan Basa ise “Ýlçemizin Akmescit köyünden olan deðerli Paþamýzýn ziyaretinden son derece memnun oldum. Ýyi niyet ve temennilerinden dolayý da ayrýca teþekkür ediyorum” ifadelerini kullandý.


Anahtar Kelimeler : Ýmdat Bahri Biber , Pazar Kaymakamlýðý , Pazar Belediyesi , Selçuk Aslan , Ahmet Basa
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 9233 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  19  ziyaretçi bulunmaktadır.