PAZAR'LI ÖÐRENCÝLER SARIKAMIÞ'TAN DÖNDÜ
Sarýkamýþ þehitlerini anma etkinliklerine katýlan Pazar Saðlýk Meslek Lisesi ve Anadolu Öðretmen Lisesi öðrencileri, geri döndü.


07 Ocak 2014 Salý
Pazar Kaymakamlýðý Gönül Elçileri Projesi kapsamýnda “Gönül Köprüsü 2” alt projesi uygulamasý olarak, Pazar Saðlýk Meslek Lisesi ve Pazar Anadolu Öðretmen Lisesinde öðrenim gören dezavantajlý öðrencilerden oluþan grup, Sarýkamýþ þehitlerini anma etkinliklerine katýldý.

Öðrenciler gidiþ yolunda Erzurum ilinde Aziziye Tabyalarý, Abdurrahman Gazi Türbesi, Palandöken Kayak Merkezini gördükten sonra þehir içerisindeki tarihi ve turistik yerleri gezdi. Ardýndan Kars’ýn Sarýkamýþ ilçesi ziyaret edilirken buradan da açýlýþ törenlerinin yapýlacaðý Kýzýlçubuk Köyü’ne gidildi. Burada gerçekleþtirilen törenlerin ardýndan 8 kilometrelik toplu yürüyüþe grup olarak katýlým saðlandý. Þehitler Anýtý’nýn önünde toplanýlýp burada yapýlan gösteriler ve ikramlardan sonra grup Pazar’a döndü.

 


    
 
  namık aykanat (09.01.2014 11:10:07)
  benim dedemde orda ÅŸehit oldu siz torunların oraya gidip ziyaretiniz hepimizi mutlu etmiÅŸtir. vesile olanlara teÅŸekkür ederim.
 

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 1546 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  26  ziyaretçi bulunmaktadır.