PAZAR'DA BAYRAMLAÞMA TÖRENÝ
Pazar’da Ramazan Bayramý münasebetiyle Belediye hizmet binasý giriþ katýnda geniþ katýlýmlý tören gerçekleþtirildi.


28 Temmuz 2014 Pazartesi
Ramazan Bayramý dolayýsýyla Pazar Belediye Binasý giriþ katýnda yapýlan bayramlaþma etkinliðine, Pazar Kaymakamý Selçuk Aslan'ýn yaný sýra Pazar Belediye Baþkaný Ahmet Basa, Garnizon Komutaný Yüzbaþý Ömer Kodaman, Ýlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Ýlçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Erhan Subaþý, CHP Pazar Ýlçe Baþkaný Hasan Banko, AK Parti Ýl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacý, muhtarlar, kamu personeli ve sivil toplum kuruluþlarýnýn temsilcileri ile vatandaþlar katýldý.

Kaymakam Aslan, rahmet ve bereket ayý olan Ramazan ayýnýn son bulmasý ile sevgi ve saygý hislerinin Müminler arasýnda alabildiðine canlandýðý güzel günlerden biri olan Ramazan Bayramýna ulaþmanýn sevincini yaþadýklarýný belirterek, “Ramazan Bayramý bize sabretmeyi, baðýþlamayý, yardýmlaþmayý ve paylaþmayý öðrettiði gibi açýn, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanýn ve her türlü ilgi ve yardýma muhtaç olanlarýn da hatýrlanmasýna vesiledir. Ramazan Bayramýnýn tüm insanlýða, milletimize hayýrlar getirmesini, Ülkemize de kardeþlik, huzur ve mutluluða vesile olmasýný dilerken tüm halkýmýzýn ve hepinizin Ramazan Bayramýný þahsým ve Protokol adýna kutluyorum” diye konuþtu.

 


Birlik ve beraberlik mesajlarý veren Belediye Baþkaný Basa, “Bu mübarek bayram gününde, hep birlikte bir araya gelerek bayram coþkusunu yaþýyoruz. Bayramlar, dostluðun, kardeþliðin pekiþtiði ender günlerden biridir. Bu vesileyle tüm Ýslam aleminin ve sizlerin bayramýný kutluyorum” dedi.

Daha sonra Aslan ve Basa, bayramlaþmanýn ardýndan Ýlçe Jandarma Komutanlýðý ve Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne gidip buradaki personel ile bayramlaþtý. Kaçkar Devlet Hastanesindeki bazý hastalarý da ziyaret eden Aslan ve beraberindekiler daha sonra þehit aileleri ile Pazar Engelli Bakým ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret edip bayramlarýný kutladý.


Anahtar Kelimeler : Ramazan Bayramý
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 2223 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  23  ziyaretçi bulunmaktadır.