PAZAR VERGÝ DAÝRESÝ'NÝN ACI GÜNÜ
Pazar Vergi Dairesi memurlarýndan Rýdvan Kanberoðlu 52 yaþýnda hayata veda etti.


29 Ocak 2015 Perþembe
Pazar Vergi Dairesi çalýþanlarýndan 3 çocuk babasý Rýdvan Kanberoðlu, tedavi gördüðü hastanede hayatýný kaybetti.

4 gün önce yüksek tansiyona baðlý rahatsýzlýk nedeniyle Rize Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi yoðun bakým ünitesinde tedavi altýna alýnan Kanberoðlu, yaþama veda etti.

Yaklaþýk 25 yýldýr Pazar Vergi Dairesi’nde devlet memuru olarak görev yapan Rýdvan Hamdi Kanberoðlu’nun ani ölümü mesai arkadaþlarý ve sevenlerini yasa boðdu.

Kanberoðlu’nun cenazesi bugün Pazar Sahil Camiinde öðle namazýnýn ardýndan kýlýnan cenaze namazýndan sonra Pazar Mahallesindeki aile mezarlýðýnda topraða verildi.

    
 
  fatma kanberoÄŸlu (20.02.2015 15:35:11)
  saÄŸ ol kardeÅŸim dediklerin çok doÄŸru. ben kardeÅŸime duada ediyorum okuyorum bir gün bile atlatmadan her anım onunla ama acısı çok ağır geldi toparlanamıyorum.rabbim melek kardeÅŸimi kanatlarının altından ayırmasın. kalpler ancak allahı zikretmekle huzur bulur.
bende durmadan allahı zikredip huzur bulmaya çalışacam.
 
  fatma kanberoÄŸlu (20.02.2015 13:23:39)
  melek kardeÅŸim sensiz hergün yavaÅŸ yavaÅŸ öldüğümü hissediyom.

Editörün Notu: Değerli kardeşim, hiç birimiz bu dünyada baki değiliz. Hepimiz bir gün mutlaka öleceğiz. Ölenin ardından ona dua okuyalım. Kabrinde rahat uyumasını dileyelim. Çok ah etmek hayırlı değildir. Lütfen sabır ve metanet gösterelim. Allah size ve diğer yakınlarına sabır ve metanet ihsan eylesin.
 
  fatma kanberoÄŸlu (19.02.2015 13:11:26)
  sensiz nasıl geçecek bu hayat bilmiyorun kardeÅŸim. hergün arardın beni telefonlarım bile sustu güzel kardeÅŸim ÅŸimdi kim arıyacak kim soracak beni.
 
  fatma kanberoÄŸlu (18.02.2015 15:41:24)
  melek kardeÅŸim benim avuçlarımın içinde kayıp gittin ne dualar nede doktorlar derman olamadılar allahtan gelen dedin dermanı yokmuÅŸ allahım seni bizden çok sevdi yanına aldı senin gidiÅŸinle gücümde bitti yaÅŸama hevesimde bitti hiç bir ÅŸey eskisi gibi olmıyacak bunu biliyorum nurlar içinde yat meleÄŸim.
 

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 8172 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  6  ziyaretçi bulunmaktadır.