PAZAR TEÞKÝLATINDAN ERDOÐAN'A DESTEK
Pazar’da AK Parti Ýlçe Teþkilatý Cumhurbaþkaný adayý Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan’ýn seçim kampanyasýna destek vermek için bankada kuyruða girdi.


25 Temmuz 2014 Cuma
Cumhurbaþkaný adayý Baþbakan Erdoðan'ýn seçim kampanyasýna destek vermek isteyen AK Partililer, Pazar Ýlçesi Ziraat Bankasý Þubesi'nde toplanarak, seçim hesabýna para yatýrdý.

AK Parti Ýlçe Baþkaný Sabri Aydoðdu, burada yaptýðý açýklamada, “Cumhurbaþkaný adayýmýz Baþbakanýmýz Recep Tayyip Erdoðan'ýn seçim hesabýna baðýþ yatýrmak için teþkilatým, belediye meclis üyeleri ve Ýl Genel Meclis Üyelerimiz Leyla Veyisoðlu ve Rasim Çorbacý ile birlikte baðýþta bulunduk. Ayný duyarlýlýðý Baþbakanýmýza gönül vermiþ vatandaþlarýmýzdan da bekliyoruz. Bugün de AK Parti teþkilatlarý ve partililer olarak, Baþbakanýmýza destek vermek için buradayýz. Herkes dilediði kadar baðýþta bulunacak. Burada miktarýn hiç önemi yok. Önemli olan katýlýmýn sayýsýdýr. Ýnþallah 10 Aðustos'ta yapýlacak Cumhurbaþkanlýðý seçiminde halkýmýz milli iradesini sandýkta ortaya koyacak ve bu görevi emin ellere, yani Recep Tayyip Erdoðan'a teslim edecek. Bizde bunun için çok çalýþarak ilçemizde yüzde yetmiþbeþ oy ile Baþbakanýmýzý en iyi þekilde destekleyerek Cumhurbaþkaný olarak görmek istiyoruz” diye konuþtu.

 


    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 1462 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  6  ziyaretçi bulunmaktadır.