PAZAR BELEDÝYESÝ'NDEN BORÇLULARA DUYURU
Pazar Belediyesi, belediyeye borçlu olan mükelleflerin, Torba Yasa kapsamýnda, borçlarýný yeniden yapýlandýrabileceklerini duyurdu.


18 Ekim 2014 Cumartesi
Pazar Belediyesi’nden yapýlan açýklamada, 6552 Sayýlý Yasanýn 73. maddesine istinaden belediyelere borcu bulunan mükelleflere Torba Yasasý hükümlerine göre borçlarýný ödeme kolaylýðý saðlandýðý ifade edilerek, mükelleflerin 1 Aralýk 2014 mesai saati sonuna kadar yasadan yararlanmalarý istendi.

Yapýlan açýklamada, ilgili yasa ile borcu bulunan mükelleflere ödeme kolaylýðý getirildiði ve yasanýn yürürlüðe girmesinden sonra Pazar Belediyesince çalýþmalar baþlatýldýðý ifade edilerek, reklam panolarýna afiþler asýlarak mükelleflere çaðrýda bulunulduðu hatýrlatýldý.

Pazar Belediyesi Tahsilât servisi tarafýndan yapýlan açýklamada “6552 Sayýlý Yasanýn 73.maddesine istinaden SU-EMLAK ve ÇEVRE TEMÝZLÝK VERGÝSÝ borcu bulunan mükelleflerimizin Belediyemiz Gelir Þefliði ile Tahsilât servisine 1 Aralýk 2014 mesai saati sonuna kadar baþvurmalarý halinde Torba Yasadan faydalanarak borçlarýný yapýlandýrýp taksitler halinde ödeme kolaylýðý saðlanacaktýr” denildi.

1 Aralýk gününün yasadan faydalanmak için yapýlacak müracaatin son günü olduðu belirtilerek, yapýlandýrma ilk taksidinin ise 31 Aralýk 2014 tarihine kadar ödenebileceði kaydedildi.


Anahtar Kelimeler : Pazar Belediyesi
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 10012 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  5  ziyaretçi bulunmaktadır.