ÖRNEK KÖYLÜLERÝNDEN ÖRNEK DAVRANIÞ
Pazar Örnek Köyü halký, tayini çýkan cami imamlarý Cabir Yazýcý'yý, yeni görev yeri Zafer Mahallesinde yalnýz býrakmadýlar.


14 Kasým 2014 Cuma
Bir süre önce tayini Zafer Mahallesi Camii’ne çýkan Ýmam Cabir Yazýcý’ya bugün, eski görev yeri Örnek Köyü’nden Cuma namazýnda sürpriz bir ziyaret gerçekleþti.

Eski görev yeri Örnek köyünün halký ile muhtarlarý Özen Kantoðlu’nu, Cuma namazýnda Zafer Mahallesinde karþýsýnda gören Ýmam Yazýcý, duygu dolu anlar yaþadý.

Örnek Köyü Muhtarý Özen Kantoðlu, 26 yýldýr kendi köylerinde görev yapan hocalarý Cabir Yazýcý’dan çok memnun olduklarýný ifade ederek, “Ancak rotasyon gereði hocamýzýn tayini, ilçemiz Zafer Mahallesine çýktý. Bugün bizler de köydeki cemaat hem Cuma namazýmýzý kýlmak hem de hocamýzý ziyaret için buraya geldik. Özlem giderdik. Biz hocamýzdan çok memnunduk. Zafer Mahallesi halkýnýn da çok memnun kalacaðýndan þüphemiz yoktur” dedi.

 


Ýmam Yazýcý ise Örnek Köyünde mutlu ve güzel günler geçirdiðini ifade ederek, “Bu güzel sürpriz ziyaret beni bir hayli duygulandýrdý. Allah hepinizden razý olsun” diye konuþtu.

Ýmam Cabir Yazýcý, 26 yýl görev yaptýðý Örnek Köyünden geçen hafta plaket töreni ile uðurlanmýþtý.


Anahtar Kelimeler : Örnek Köyü , Venek
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 7063 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  9  ziyaretçi bulunmaktadır.