MUHTARLAR DERNEÐÝ'NDEN AYGÖL'E ZÝYARET
Pazar Muhtarlar Derneði Baþkan ve üyeleri, Rize Vali Yardýmcýsý Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Þefik Aygöl’e nezaket ziyaretinde bulundu.


12 Eylül 2014 Cuma
Pazar Muhtarlar Derneði Baþkaný Ali Rýza Avcý ve Pazar ilçesi köy muhtarlarýný makamýnda kabul eden Aygöl, muhtarlarla tanýþarak Ýl Özel Ýdaresi'nin ilçede yapýlan çalýþmalarýyla ilgili fikir alýþveriþinde bulundu.

Sýcak ve samimi havada gerçekleþen ziyarette konuþan Dernek Baþkaný Ali Rýza Avcý, Aygöl’e hayýrlý olsun dileðinde bulundu ve baþarý dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Aygöl “Sizler vatandaþýn yanýnda devleti temsil ediyorsunuz. Vatandaþa en yakýn sizsiniz. Sizler hizmete talip olmuþ, vatandaþa hizmet etmek için öne çýkmýþ kiþilersiniz. Onun için sorumluluklarýnýz aðýr” dedi.

Aygöl, “Ýl genel meclisimizin destekleri ve sayýn valimizin emirleri doðrultusunda idare olarak Rize’nin her noktasýna hizmet götürmek için çalýþýyoruz. Köylerimizin alt yapý sorunlarýný çözmek ve köylerde yaþayan vatandaþlarýmýzýn yaþam standartlarýný yükseltmek amacýyla bütün birimlerimizle ve var gücümüzle çalýþmaya devam edeceðiz” diye konuþtu.

 


    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 2485 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  20  ziyaretçi bulunmaktadır.