MÝNÝKLERÝN GÝTAR VE KEMAN KONSERÝ
Pazar Halk Eðitim Müdürlüðü’nün düzenlediði keman ve gitar kursunu baþarýyla tamamlayan minik kursiyerler, final konseriyle sertifikalarýný aldý.


29 Aðustos 2014 Cuma
RAMAZAN YILDIRIM - Pazar Halk Eðitim müdürlüðü tarafýndan 2 ay önce 40 öðrencinin katýlýmýyla baþlayan keman ve gitar kurslarýnýn finali, muhteþem bir konserle gerçekleþti.

Pazar Halk Eðitim Müdürlüðü’nün yaz kursu programý kapsamýnda 24 Haziran’da baþlayan keman ve gitar kurslarý sona ererken, minik kursiyerler muhteþem bir final konseriyle Pazarlýlarýn karþýsýna çýktý.

Keman Usta Öðreticisi Efecan Çakýroðlu ve Gitar Usta Öðreticisi Sevgi Ülkü Sofuoðlu’nun gözetiminde gerçekleþtirilen konser programýnda, kursu baþarýyla tamamlayan gitar ve keman öðrencileri sahne aldý.

 


RTEÜ Pazar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleþtirilen final konserine Pazar Milli Eðitim Müdürü Nimet Büyük, Ýlçe Halk Eðitim Müdür Vekili Celil Çakýroðlu ile öðrenci velileri ve sanatsever vatandaþlar katýldý.

Kýsa bir konuþma yapan Ýlçe Halk Eðitim Müdür Vekili Celil Çakýroðlu, 2 ay boyunca yaz döneminde tatillerinden fedakârlýk ederek kursa katýlan öðrencileri tebrik ederek, “Baþarýyla kursu tamamlayan ve bugün burada bizlerin karþýsýna birer usta sanatçý edasýyla çýkan minik yavrularýmýzý tebrik ediyor, bu mutlu günlerinde minik sanatçýlarýmýzý izlemeye gelen tüm sanatseverlere de teþekkür ediyorum” dedi.

Minik kursiyer öðrencilerin sunduðu konser programý ilgiyle izlendi.



    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 2565 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  8  ziyaretçi bulunmaktadır.