MEYDAN PARKTA KÝTAP OKUMA ETKÝNLÝÐÝ
Pazar Meydanýnda Haberal Ýlkokulu öðrencilerinin katýldýðý kitap okuma etkinliðine Kaymakam Selçuk Aslan'da katýlarak öðrencilere þiir okudu.


02 Nisan 2014 Çarþamba
Haberal Ortaokulu 5. ve 6. sýnýflarý tarafýndan Mahalli Projeler kapsamýnda uygulanmakta olan ‘Pazar Okuyor’ ve ‘Kütüphaneler Haftasý’ münasebetiyle Meydan Parkýnda ‘Bir kitap da senden olsun’ adý altýnda kitap okuma etkinliði düzenlendi.

Minik öðrenciler, Belediye Meydan Parkýnda baðdaþ kurup kitap okurken, Pazar Kaymakamý Selçuk Aslan da kendi getirdiði kitaplarla etkinliðe katýldý.

Öðrencilerle birlikte oturan Kaymakam Aslan, getirdiði kitaplarýn tanýtýmýný yaparak öðrencilere okumalarý için tavsiyelerde bulundu. Öðrencilere, þiir okuyan Aslan, okumanýn önemini anlattý.

 


Etkinlikle ilgili Kaymakam Aslan’a bilgi veren Pazar Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Nimet Büyük, “Ýlçemiz Haberal Ortaokulu 5 ve 6. sýnýflarý tarafýndan Mahalli Projeler kapsamýnda uygulanmakta olan “Pazar Okuyor” ve “Kütüphaneler Haftasý” münasebetiyle Meydan Parkýnda “Bir kitap da senden olsun” adý altýnda kitap okuma etkinliði düzenlendi. Bu etkinlikle okuma alýþkanlýðýn kazandýrýlmasý, yaygýnlaþtýrýlmasý ve okul kütüphanesinin zenginleþtirilmesi amaçlanmýþtýr” dedi.


Kaymakam Aslan da yaptýðý konuþmada, “Çocuklarýmýzýn okuma alýþkanlýklarýný yükseltmemiz gerektiðini her platformda dile getiriyoruz. Bugün burada çocuklarýmýza okuma alýþkanlýðý kazandýrma anlamýnda güzel bir etkinlik düzenlendi. Maalesef çok okuyan bir toplum deðiliz. Burada cývýl cývýl, güzel bir etkinlik oldu. Bu anlamlý etkinliðin geniþlemesini diliyorum. Ben de okul kitaplýðýný zenginleþtirme anlamýnda kendi kütüphanemden etkinliðe katký sunma anlamýnda daha önce okuduðum bazý kitaplarýmý getirerek baðýþlýyorum” ifadelerini kullandý.



Anahtar Kelimeler : Pazar Kaymakamlýðý , Selçuk Aslan , Pazar Okuyor , Kütüphaneler Haftasý , Bir kitap da senden olsun
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 7846 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  7  ziyaretçi bulunmaktadır.