KAYMAKAM ASLAN ÇALIÞMALARI DENETLÝYOR
Pazar Kaymakamý Selçuk Aslan; Bucak, Akbucak, Ortayol köyleri yol betonlamasý, Hisarlý köyü Radar yolu asfalt yenileme iþini yerinde inceledi.


23 Kasým 2014 Pazar
Pazar Kaymakamlýðý Köylere Hizmet Götürme Birliði tarafýndan ihale edilen Bucak, Akbucak, Ortayol, köyleri yol betonlama iþi, Hisarlý köyü Hava Radar komutanlýðý sýcak asfalt yenileme iþi ve Irmak köyü afet duvarý çalýþmalarýný Kaymakam Selçuk Aslan yerinde denetleyerek, çalýþmalar hakkýnda bilgi aldý.

Denetim ziyaretlerine, Ýl özel idaresi Pazar Þantiye Þefi Mühendis H. Görkem Kantoðlu, KHGB Müdürü Ömer Hocaoðlu ve ilgili köylerin muhtarlarý ile vatandaþlar eþlik etti.

 


Kaymakam Selçuk Aslan, vatandaþlarla yaptýðý sohbette, “Köylerimizde altyapý hizmetleri konusunda elimizdeki imkânlarý sonuna kadar vatandaþlarýmýzýn hizmetine sunmaya çalýþýyoruz. Bazen kaynak ve imkân yetersizliði talepleri karþýlamakta gecikmeye neden oluyor. Bir de gelen taleplerden bir kýsmý idareyi hiç ilgilendirmeyen, yasal olarak o konularda bütçe, imkân ayrýlmamýþ, kanun koyucu tarafýndan idareye görev verilmemiþ konular. Tamamen þahsi talepler. Vatandaþlarýmýza bu durumu izah ediyoruz. Biraz sabýrla ve el ele vererek Pazar’ýmýzýn pek çok sorununu çözebilmek elimizde” dedi.


Anahtar Kelimeler : Pazar Kaymakamlýðý , Selçuk Aslan
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 7995 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  9  ziyaretçi bulunmaktadır.