KAÇKAR JÝMNASTÝK'ÝN TEKVANDO BAÞARISI
Pazar'da düzenlenen tekvando turnuvasýnda Kaçkar Jimnastik Kulübü sporcularý 3 altýn, 1 gümüþ ve 1 de bronz madalya kazandý.


22 Ekim 2014 Çarþamba
Pazar’da düzenlenen Karadeniz Tekvando Þampiyonasýnda Rize Pazar Kaçkar Jimnastik Gençlik Spor Kulübü ve Pazar Halk Eðitim’e baðlý sporcular 3 altýn, 1 gümüþ, 1 de bronz madalya elde etti.

Tekvando antrenörü Yaþar Azaklý 5 sporcu ile katýldýklarý turnuvada boþ geçmediklerini ifade ederek, “Minik erkekler turnuvasýnda 30 kiloda Osman Apaydýn 1. olarak altýn madalya aldý. 33 kiloda Recep Hacýfazlýoðlu 3. oldu ve bronz madalya elde etti. 53 kiloda ise Abdulkadir Çatan 1. olarak altýn madalya aldý. Yine Yýldýz erkeklerde 57 kiloda Abdulsamet Çatan 1. oldu ve altýn madalya kazandý. 65 kiloda da Resul Süslü 2. olarak gümüþ madalya aldý. Tüm sporcularýmýz derece alarak 5 müsabakada 5 madalya elde ettik. Bu da katýldýðýmýz turnuvada sporcularýmýzýn özgüven elde etmesini saðladý. Þimdi ise Türkiye þampiyonluðu elde etmek için kulübümüz tesislerinde sýký bir þekilde çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : Kaçkar Jimnastik Kulübü , Tekvando Turnuvasý
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 5575 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  16  ziyaretçi bulunmaktadır.