ÝLÇEMÝZ PAZAR’DA CUMHURÝYET BAYRAMI
Ýlçemiz Pazar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý’nýn 91. yýlý dolayýsýyla tören düzenlendi.


29 Ekim 2014 Çarþamba
NACÝ GÜVEN - Buradaki tören Kaymakam Selçuk Aslan, Garnizon Komutaný Yüzbaþý Ömer Kodoman ve Belediye Baþkaný Ahmet Basa’nýn, öðrencilerin ve halkýn bayramýný kutlamasý ile baþladý.

Ýlçe Kaymakamý Aslan tarafýndan günün anlam ve önemini ifade eden konuþma yapýldý. Aslan buradaki konuþmada, büyük Türk milletinin tarih boyunca en parlak, en anlamlý baþarýlarýndan biri olan Cumhuriyetin 91. Yýldönümünü kutladýklarýný belirterek, “Türkiye için sadece bir yönetim þekli deðil, ayný zamanda tarihimizin en kapsamlý sosyal dönüþüm hamlesi olan Cumhuriyet getirdiði açýlýmlarla Türk insanýnýn ufkunu geniþletmiþ, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatý görülmemiþ bir hareket kazanmýþtýr. Cumhuriyeti ayakta tutan yegane kuvvet milletin kendisidir” dedi.

 


Öðrencilerin günün anlam ve önemi ile ilgili kompozisyon, þiirlerin okumasý, öðrencilerin kýsa koþu yarýþmasý, Cumhuriyet Futsal Turnuvasý, Masa Tenisi, Badminton, Dark, Tekwando ve resim yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere ödülleri protokol tarafýndan verilmesinin ardýndan Halk Eðitim Merkezi Folklor ekibinin horon gösterisiyle devam eden kutlamalar, resmigeçit töreniyle sona erdi.



Anahtar Kelimeler : 29 Ekim , Cumhuriyet Bayramý
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 7659 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  11  ziyaretçi bulunmaktadır.