GÖRME ENGELLÝ RAMAZAN'DAN OKUMAYANLARA
Pazar'da kitap okumanýn önemine dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte, görme engelli Ramazan Dursun, elleriyle kitap okuyarak kitap okumayanlara mesaj verdi.


02 Nisan 2014 Çarþamba
Pazar’da Haberal Ýlkokulu öðrencilerinin katýlýmýyla meydan parkýnda düzenlenen okuma etkinliði ilgi çekti. Görme engelli Ramazan Dursun’un etkinlikte, elleriyle kitap okumasý programa damgasýný vurdu.

Meydan parkýnda öðrenci, veli ve vatandaþlarýn kitap okumak için katýldýðý etkinliðe; doðuþtan görme engelli 47 yaþýndaki Ramazan Dursun’un da kendine özel kabartma kitabýyla iþtirak etmesi, dikkatlerden kaçmadý.

 


Ramazan Dursun’un elleriyle kitap okuduðunu gören Haberal Okulu yetkilileri, Ramazan’a yardýmcý olmak için bir öðrenciden sesli olarak kitap okumasýný istediler. Bir süre öðrencinin okuduðu kitabý dinleyen Ramazan, daha sonra, Altýnokta Körler Derneði tarafýndan hazýrlanan kabartma kitabýný çýkararak elleriyle okumaya baþladý. Ramazan’ýn kitabý elleriyle okumasý etkinliðe katýlan herkesin büyük ilgisini çekti.

Vatandaþlar, bir çok gözü gören insanýn kitap okuma anlamýnda kayýtsýz kalmasýna raðmen görme engelli Ramazan Dursun’un elleriyle kitap okumasýný önemli bir mesaj olarak algýladýklarýný ifade ederek, kendisini tebrik ettiler.


Anahtar Kelimeler : Ramazan Dursun
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 1306 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  14  ziyaretçi bulunmaktadır.