EMNÝYET MÜDÜRLÜÐÜNDEN ANLAMLI ZÝYARET
Pazar Emniyet Müdürlüðü ekipleri, Polis Haftasý kapsamýnda ilçedeki özel rehabilitasyon merkezinde engellilere çiçek verip hal hatýrlarýný sordular.


08 Nisan 2014 Salý
Pazar Ýlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Ýl Emniyet Müdür Yardýmcýsý Okan Barýþ Cemiloðlu ve bir grup polis, Pazar Özel Doðu Karadeniz Engelli Bakým Merkezini ziyaret ederek burada tedavi gören vatandaþlara çiçek verdiler.

Emniyet mensuplarýný Pazar Özel Doðu Karadeniz Engelli Bakým Merkezinde kurum sahiplerinden Tevfik Hançeroðlu ve kurum müdürü Metin Ayar ile çalýþanlar karþýladý.

Türk Polis Teþkilatýnýn 169. kuruluþ yýldönümü kapsamýnda gerçekleþtirilen ziyarette engelli vatandaþlar, ellerinde çiçeklerle polisleri karþýlarýnda görünce büyük mutluluk yaþadýlar.

 


Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören hastalardan bazýlarý polislere sarýlýp aðlarken, bazýlarý da kendilerine verilen çiçekleri almayarak, “Çiçek önemli deðil, buraya gelip bize polisin sýcak yüzünü gösterdiðiniz için teþekkür ederiz” þeklinde duygularýný dile getirdiler.

Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan rehabilitasyon merkezinin önemli bir misyonu üstlendiðini ifade ederek, “Sizleri tebrik ediyorum. Bu tarz hastalýklarda evlerde verilemeyecek hizmeti sunuyorsunuz. Çok önemli bir misyon üstlendiðinizi bizzat görerek þahitlik ettik” dedi.

Pazar Özel Doðu Karadeniz Engelli Bakým Merkezi Müdürü Metin Ayar da kurum hakkýnda bilgi vererek, “Burada þu an itibariyle 160 engelli vatandaþýmýzýn bakýmý gerçekleþtiriliyor. Sadece Rize deðil çevre il ve ilçelerden de tedavi gören vatandaþlarýmýz var. Çok hassas ve önemli bir saðlýk hizmeti sunuluyor burada. Sadece iþimizi yapýyoruz mantýðýyla hizmeti sürdürmek mümkün deðil. Çalýþanlarýmýzla birlikte özverili ve þefkatli bir çalýþma prensibiyle hareket ediyoruz” diye konuþtu.

Emniyet mensuplarý, ziyaret sonunda toplu fotoðraf çekilerek hastalarla vedalaþtýlar.



Anahtar Kelimeler : Güngör Kaptan
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 4908 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  4  ziyaretçi bulunmaktadır.