EMEKLÝ ALBAY SARIZEYBEK RÝZE'DE
Emekli Albay Erdal Sarýzeybek, Rize'nin Ardeþen ve Pazar ilçelerinde çeþitli ziyaretlerde bulundu.


03 Mart 2009 Salý
NACÝ GÜVEN - Atatürkçü Düþünce Derneði (ADD) Rize Þubesi tarafýndan Ýsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Milli Güvenlik ve Terör'' konulu konferansa katýlmak üzere Rize'ye gelen Erdal Sarýzeybek, ilk olarak Ardeþen ilçesinde çeþitli ziyaretlerde bulundu.

Sarýzeybek, ADD Rize Þubesi Baþkaný Osman Çelik, ADD Ardeþen Þubesi Baþkaný Ferhat Artan, CHP Ardeþen Ýlçe Baþkaný Ýmdat Mertoðlu ile birlikte ilk olarak okul arkadaþý olan emekli Albay Cengiz Eryýlmaz'ý ziyaret etti.

Sarýzeybek, emekli Albay Cengiz Eryýlmaz ve Anavatan Partisi'nden Belediye Baþkan adayý olan kardeþi Temel Eryýlmaz ile bir süre sohbet etti.

Sarýzeybek, daha sonra geçen yýl geçirdiði trafik kazasýnda hayatýný kaybeden Binbaþý Cevat Sütlüoðlu'nun Müftü Mahallesi'ndeki mezarýný ziyaret etti.

Buradan Pazar ilçesine geçen Emekli Albay Erdal Sarýzeybek, ADD Pazar Þubesi'ni ziyaret etti. ADD Pazar Þube Baþkaný Metin Atasaral ve vatandaþlar ile bir süre sohbet eden Sarýzeybek, Saat 18.00'de Ýsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki konferans için Rize'ye hareket etti.


    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 4437 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  21  ziyaretçi bulunmaktadır.