CENAZE HÝZMETLERÝNÝ BELEDÝYE ÜCRETSÝZ YAPACAK
Ýlçemiz Pazar’da, cenaze ve defin iþlemlerinin belediye tarafýndan ücretsiz yapýlacaðý bildirildi.


22 Nisan 2014 Salý
Pazar Belediye Baþkaný Ahmet Basa ile makamýnda, Basa’nýn yaný sýra Pazar Ýlçe Müftüsü Vedat Baþsan, Pazar Camileri Yaptýrma ve Yaþatma Derneði Baþkaný Kasým Okumuþ ile dernek üyelerinin katýlýmýyla toplantý yapýldý. Toplantýda, Rize’de Kent merkezi dýþýnda ilk kez ilçe olarak uygulamaya geçecek olan cenaze hizmetlerinin bundan sonra Pazar Belediyesince ücretsiz olarak yapýlmasý kararlaþtýrýldý.

Baþkan Basa yaptýðý açýklamada, toplantý sonunda varýlan mutabakat sonucunda cenaze hizmetlerinin belediyelerince ücretsiz karþýlanacaðýný belirterek, vatandaþlardan bundan böyle yýkama, kefenleme ve defin için ücret talep edilmeyeceðini söyledi.

 


Dernek Baþkaný Okumuþ ise konu ile ilgili çalýþmanýn tamamlanmasý için Ýlçe Müftülüðü ve dernekleri tarafýndan kurulan ekibin hemen çalýþmalarýna baþlayacaðýný kaydetti.

Ayrýca Dernek üyeleri Sahil Camisi’nde halka açýk bulunan tuvaletlerin saðlýklý bir hale getirilmesi, Merkez Hatuniye Camii yanýnda bulunan bayan tuvaletlerinin bakým ve temizliði konusunda Pazar Belediyesi’nden yardým talebinde bulundu.


Anahtar Kelimeler : Pazar Belediyesi , Ahmet Basa
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 6826 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  15  ziyaretçi bulunmaktadır.