BAÞKAN BASA'DAN HASTANE ZÝYARETÝ
Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde Prostat ameliyatý olan belediye personeli Nazmi Uçar’ý Baþkan Ahmet Basa ve mesai arkadaþlarý yalnýz býrakmadý.


19 Kasým 2014 Çarþamba
Pazar Belediyesinde görev yapan Veteriner Hekim Nazmi Uçar Kaçkar Devlet Hastanesinde Prostat ameliyatý oldu.

Uzun süredir Prostat sýkýntýsý çeken Pazar Belediye baþkanlýðýnda görev yapan Veteriner Hekim Nazmi Uçar Kaçkar Devlet Hastanesinde Laparoskopi ile baþarýlý bir ameliyat geçirdi. Uçar’ý Pazar Belediye Baþkaný Ahmet Basa, Belediye Mali Ýþler Müdürü Yüksel Yaþar ve personel arkadaþlarý hastanede ziyaret ettiler.

Ürolog Opr. Doktor Ali Börekçioðlu tarafýndan baþarýlý bir operasyon geçiren Veteriner Nazmi Uçar’ýn 1-2 gün içerisinde taburcu olacaðý ifade edildi.

 


Aslen Elazýðlý olan, 1952 doðumlu Veteriner Nazmi Uçar 30 yýldýr Pazar’da ikamet ediyor. 2005 yýlýnda emekli olduktan sonra Pazar Belediyesinde sözleþmeli Veteriner olarak çalýþan Nazmi Uçar yaptýðý açýklamada, “Uzun süre Prostat sýkýntýsý çekiyordum. Rize’de muayene sonucu ameliyat olmam gerektiðini söylediler. Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde bu iþi baþarýlý bir þekilde yapan doktor olduðunu öðrendim. Hastaneye geldim. Beni muayene eden Ürolog Dr. Ali Börekçioðlu hemen ameliyat olmamý istedi. Ben de doktoruma güvendim. Kararýmý verdim. Laparoskopi usulü ile 2 saat süren bir operasyondan sonra rahatladým. Kaçkar Devlet Hastanesinde çok güzel hizmetler yapýlýyor. Doktorlarýndan alýn, hemþireler ve çalýþan personele kadar her an görevinin baþýnda hizmette kusur yapmýyorlar. Öncelikle beni ameliyat yapan Op. Dr. Ali Börekçioðlu beyefendiye, servis hemþerilerine ve çalýþan personele ilgi ve alakalarýndan dolayý teþekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler : Pazar Belediyesi , Ahmet Basa , Kaçkar devlet hastanesi
    

  Facebook'ta Yorumla:  
 Bu haber 9997 defa okundu.


   Künye    |    Açılış Sayfam Yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Reklam    |    Önemli
 
1997 - 2024  Her hakkı saklıdır. FotoÄŸraf, Haber ve Yazıların izinsiz kopyalanması, kullanılması yasaktır.
Sitede ÅŸu an  9  ziyaretçi bulunmaktadır.